Israëlische serie Black Space vanaf 1 oktober op Netflix

De Israëlische serie Black Space is vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailer. In de reeks doet een corrupte rechercheur op onorthodoxe wijze onderzoek naar een bloedbad, dat huurmoordenaars met een eenhoornmasker hebben aangericht, op een Israëlische school.

Serie Black Space op Netflix

Rechercheur Rami Davidi wordt op een dag naar zijn voormalige middelbare school gestuurd om een grootschalige schietpartij te onderzoeken. Drie mannen, gekleed in blauwe overalls en een masker van een eenhoorn schedel op hun hoofd zijn gewapend het gebouw binnengedrongen en hebben vier dodelijke slachtoffers gemaakt. Aanvankelijk zijn de ogen van de rechercheur gericht op drie Palestijnse dakdekkers die in de school met een klus bezig zijn, maar naarmate het onderzoek zich ontvouwt, blijkt dat ieder van de 421 in de school aanwezige mensen de dader kan zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Guri AlfiShai AviviAssi Levy, Reut Alush, Liana Ayoun, Noam Karmeli.

Black Space is een Israëlische misdaadserie van de zender Reshet 13.  Anat Gafni en Sahar Shavat bedachten deze serie, terwijl Ofir Lobel tekende voor de regie. De serie was eind 2020 en begin 2021 te zien in Israël. Volgens productiebedrijf Reshet kreeg de serie, die onlangs zijn eerste seizoen afsloot, goede kijkcijfers en is er een tweede seizoen in de maak.

Black Space is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter