Italiaans thriller serie Curon vanaf 10 juni op Netflix

De nieuwe Italiaanse serie Curon is vanaf 10 juni te zien op Netflix. Als hun moeder plots op mysterieuze wijze verdwijnt na aankomst in haar geboortedorp, ontdekt een tweeling dat het rustige dorp geheimen verbergt. Bekijk de trailer van Curon hieronder.

Het verhaal volgt een moeder die samen met haar twee kinderen terugkeert naar Curon, het plaatsje dat ze zeventien jaar geleden na een vreselijke tragedie moest verlaten. Eenmaal ter plekke ontdekt ze dat er een vloek rust op het stadje en komen de kinderen op het spoor van een schimmige voorgeschiedenis. Wanneer hun moeder ook nog eens vermist raakt, moeten ze samen op onderzoek uit.

De serie is geregisseerd door Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi.

De hoofdrollen worden gespeeld door Valeria Bilello, Maximilian Dirr, Anna Ferzetti, Luca Lionello, Federico Russo, Margherita Morchio, Alessandro Tedeschi, Juju Di Domenico, Giulio Brizzi, Max Malatesta.

De serie Curon is vanaf 10 juni te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram