Jack Black keert terug voor nieuwe animatieserie Kung Fu Panda: The Dragon Knight

Vandaag is het Nationale Pandadag en om dat te vieren hebben DreamWorks en Netflix de serie Kung Fu Panda: The Dragon Knight aangekondigd. De aankomende animatieserie speelt zich af in het universum van Kung Fu Panda. Naast het plagen van de nieuwe serie, gaan nieuwe afbeeldingen vergezeld van het geweldige nieuws dat Jack Black terugkeert om de hoofdpersoon van de panda, Po, in te spreken.

De eerste beelden van Kung Fu Panda: The Dragon Knight onthullen het de antagonisten van de nieuwe serie: twee wezels die de wereld rondreizen op zoek naar mystieke wapens.

Kung Fu Panda The Dragon Knight Kung Fu Panda The Dragon Knight

Kung Fu Panda: The Dragon Knight

Jack Black keert terug naar Kung Fu Panda in de nieuwe serie The Dragon Knight. Wanneer een mysterieus paar wezels hun zinnen zetten op een verzameling van vier krachtige wapens, moet Po zijn huis verlaten om op wereldreis te gaan naar verlossing en gerechtigheid. Hij werkt samen met een no-nonsense Engelse ridder genaamd Wandering Blade. Samen gaan deze twee niet bij elkaar passende krijgers op een episch avontuur om de magische wapens te vinden en de wereld van de ondergang te redden – en misschien leren ze onderweg het een en ander van elkaar.

Kung Fu Panda is een van DreamWorks’ meest succesvolle franchises, met tot nu toe drie uitgebrachte bioscoopfilms. Naast de filmtrilogie bevat de franchise ook verschillende korte films, een Holiday Special en twee animatieseries. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness liep drie seizoenen op Nickelodeon, waarmee het verhaal van de eerste twee films werd overbrugd, en Kung Fu Panda: The Paws of Destiny werd uitgezonden op Prime Video. Het is nog steeds onduidelijk waar in de Kung Fu Panda-tijdlijn de nieuwe serie zich afspeelt.

Black is de enige stemacteur die tot nu toe is bevestigd. Kung Fu Panda: The Dragon Knight is uitvoerend geproduceerd door Peter Hastings en Shaunt Nigoghossian, en co-uitvoerend geproduceerd door Chris Amick en Ben Mekler.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter