Jack Black waarschijnlijk niet in Goosebumps 2

Volgens Variety heeft Sony Pictures Rob Lieber, schrijver van tv-serie The Goldbergs, ingehuurd om het scenario te schrijven van Goosebumps 2, de live-action film die gebaseerd is op de werken van auteur R.L. Stine. Liebers script bevat echter niet het personage Stine, dat gespeeld werd door Jack Black. Sony Pictures heeft daarnaast laten doorschemeren dat er ook geen deal is vastgelegd met Black, dus een nieuwe deel zou zomaar eens een heel andere invalshoek kunnen hebben. Goosebumps 2 moet in september 2018 de bioscopen bereiken.

Jack Black niet in Goosebumps 2

Goosebumps volgt tiener Zach Cooper (Minette), die van de grote stad naar een klein dorp verhuist. Hier ontmoet hij zijn buurmeisje Hannah (Rush). Haar vader R.L. Stine (Black) is de mysterieuze schrijver van de Goosebumps-boeken. De monsters uit zijn boeken blijken echt te zijn en hij beschermt zijn lezers door de monsters in hun boeken op te sluiten. Wanneer Zach onopzettelijk de monsters vrijlaat, beginnen deze het dorp terroriseren.

De cast bestaat naast Black uit Amy Ryan, Ken Marino, Dylan Minnette, Odeya Rush, Jillian Bell en Ryan Lee.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter