Jack Reacher is terug in trailer voor Prime Video serie

De grootste naam in actie komt naar Prime Video op 4 februari. Bekijk de trailer van de serie Reacher met Alan Ritchson in de hoofdrol. De reeks is een adaptatie van de boeken van Lee Child.

Reacher serie

Reacher serie

Reacher is een zwerver, zonder telefoon en de meest noodzakelijke dingen terwijl hij door het land reist en het land verkent dat hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave in Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren Reacher op de plaats van het misdrijf te hebben geplaatst. Terwijl hij werkt om zijn onschuld te bewijzen, begint een diepgewortelde samenzwering te ontstaan, een die Reachers scherpe geest en keiharde vuisten nodig heeft om het hoofd te bieden. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde man uitgekozen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Harvey Guillén en Bruce McGill.

De reeks begint als verfilming van The Killing Floor, het in 1997 uitgebrachte eerste boek in de Reacher-reeks. Reacher is het onderwerp geweest van 24 romans geschreven door Child. Tom Cruise verscheen eerder als het personage in twee films. De eerste Jack Reacher-film, uitgebracht in 2012, verdiende wereldwijd bijna $220 miljoen en ontving overwegend positieve recensies, ondanks de aanvankelijke kritiek op Cruise’s casting. Het vervolg, Jack Reacher: Never Go Back, kwam vier jaar later uit en kon critici en het publiek niet overtuigen.

De serie is afkomstig van Nick Santora (Scorpion). Amazon Studios, Skydance Television en Paramount Television produceren de serie, hetzelfde trio dat eerder verscheen met de serie Tom Clancy’s Jack Ryan.

Reacher is vanaf 4 februari te zien op Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter