Jake Johnson hoopt weer Peter B. Parker te mogen spelen in Spider-Verse 2

De superhelden animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse was een commercieel en kritisch succes. In 2019 wist het ook nog eens de Oscar voor beste lange animatiefilm in de wacht te slepen. Hoewel er nog geen officiële titel is aangekondigd is de tweede film uit de reeks al in de maak. Een aantal personages zijn al voor de sequel bevestigd, maar het is nog niet duidelijk of Peter B. Parker ook in dit verhaal zal terugkeren. Stemacteur Jake Johnson laat weten dat hij hoopt het personage weer te mogen spelen. In juli vertelde de acteur al dat hij een gesprek heeft gehad over die mogelijkheid. In de podcast The Last Laugh van The Daily Beast benadrukt hij nogmaals dat hij wil zien hoe het met dit personage afloopt.

“I sure hope so. I’ll be pretty heartbroken if I don’t get to play Peter B. Parker again. I don’t think his story’s over. I would like to know what happens to him.”

Jake Johnson

Jake Johnson in Spider-Verse 2

Peter B. Parker is een van de vele versies van Spider-Man uit een alternatief universum. Hij is al 22 jaar een superheld, is niet meer in vorm, is gescheiden en heeft een cynische kijk op de wereld ontwikkeld. In Spider-Man: Into the Spider-Verse vervult hij de rol van mentor voor de jonge Spider-Man Miles Morales. Hoewel Peter aan het einde van de film meer gemotiveerd is om zijn leven weer op te pakken lijkt er nog veel ruimte te zijn om zijn verhaal verder uit te werken.

Castleden die inmiddels wel zijn bevestigd zijn Miles Morales (Shameik Moore) en Gwen Stacey (Hailee Steinfeld). Issa Rae zal haar debuut maken als Jessica Drew/Spider-Woman. Andere personages uit de eerste film die nog niet zijn bevestigd zijn Spider-Man Noir (Nicolas Cage), Spider-Ham (John Mulaney) en Peni Parker (Kimiko Glenn).

Spider-Verse 2 zal in oktober 2022 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. De eerdere datum van april 2022 werd geschrapt vanwege de COVID pandemie. Een spin-off, gericht op de vrouwelijke personages, is ook in de maak.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter