James Gunn schrijft /regisseert Guardians of the Galaxy Holiday Special!

Terwijl hij zich klaarmaakt om terug te keren naar de wereld van Guardians of the Galaxy voor de derde film van het team, onthulde Kevin Feige tijdens Marvel’s Disney Investor Day-presentatie dat James Gunn ook een holiday special zal schrijven en regisseren voor Disney+. Guardians of the Galaxy Holiday Special staat gepland voor een debuut in 2022! Gunn zal de special maken tijdens de productie van de langverwachte Vol. 3.

Guardians of the Galaxy Holiday Special

James Gunn, die de eerste twee films schreef en regisseerde, zou oorspronkelijk terugkeren om Vol. 3 te regisseren, maar na het opduiken van controversiële tweets vanaf het begin van zijn carrière, verbrak Disney de banden met de regisseur. De productie werd uitgesteld totdat de studio een A-lijst filmmaker vond om hem te vervangen. Na maanden van steun van fans en de hele cast van de films en discussies achter de schermen tussen Disney en Gunn, werd hij weer aangenomen om het derde deel te schrijven en te regisseren.

De eerste Guardians of the Galaxy was de verrassingshit van de tweede fase in het Marvel Cinematic Universe, met een brutowinst van bijna $775 miljoen aan de kassa en veel lovende kritieken. De tweede film kwam drie jaar later in de bioscopen en bleek even succes te zijn als zijn voorganger, met een brutowinst van meer dan $800 miljoen aan de kassa.

Het ruimtevaartteam was voor het laatst te zien in Avengers: Endgame en zal terugkeren naar het grote scherm voor hun volgende solofilm in 2023, voorafgegaan door de Holiday Special in december 2022.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter