James McAvoy en Bill Hader in IT Chapter 2?

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat IT Chapter 2 deze zomer opgenomen wordt, meldt The Hollywood Reporter dat acteurs James McAvoy en Bill Hader in onderhandelingen zijn om zich bij de cast van de film te voegen.

Mochten ze tekenen, gaat McAvoy de hoofdrol van Bill Benbrough spelen. Hader zou de volwassen versie van Richie Tozier gaan spelen. Daarmee voegen de twee zich bij Jessica Chastain, die de rol van Beverly Marsh speelt. Vermoedelijk keert Bill Skarsgård gewoon terug als Pennywise, a.k.a. It, om het de Losers Club nog eenmaal moeilijk te maken.

Het script van IT Chapter 2 wordt geschreven door Gary Dauberman. Als regisseur keert Andy Muschietti weer terug en de geplande release vindt plaats op 6 september 2019. De film is de opvolger van IT, dat afgelopen september in première ging en het beste september-weekend ooit beleefde. De film was een monsterhit en haalde aan de wereldwijde box office meer dan zevenhonderd miljoen dollar op. IT had hoofdrollen voor Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer en Nicholas Hamilton.