James Wan werkt aan Knight Rider reboot

Het is meer dan 30 jaar geleden dat Knight Rider met David Hasselhoff eindigde, en nu meldt Deadline dat James Wan (The Conjuring Universe, Aquaman) officieel samenwerkt met Spyglass Media om een ​​reboot te ontwikkelen van de klassieke actieserie uit de jaren 80. Wan zal samen produceren met Michael Clear via hun Atomic Monster-banner.

De film Knight Rider zal zich naar verluidt afspelen in de huidige tijd en zal de anti-establishment toon van de originele serie behouden. Het project wordt geschreven door de voormalige videogame-schrijver TJ Fixman, die de games Ratchet and Clank en Resistance: Fall of Man schreef en ontwikkelde. Judson Scott zal uitvoerend produceren

De originele serie is gemaakt door Glenn A. Larson en liep vier seizoenen van 1982-1986 op NBC. De serie had een 30-jarige Hasselhoff in de hoofdrol als Michael Knight, een misdaadbestrijdende chauffeur die wordt bijgestaan ​​door een slimme hightech auto genaamd KITT. Deze werd ingesproken door Emmy-winnende veteraan William Daniels (Boys Meets World). Vanwege zijn populariteit was de serie verantwoordelijk voor de start van de carrière van Hasselhoff. Na de lancering werd het een multimedia-franchise die resulteerde in drie kortstondige spin-off series, merchandise en meerdere videogames.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter