Jamie Foxx keert terug als Electro voor Tom Holland’s Spider-Man 3

Hoewel de film waarvan hij deel uitmaakte over het algemeen gemengde recensies kreeg en heeft geleid tot de annulering van de reeks, is Sony in gesprek om Jamie Foxx terug te brengen als iconische Spider-Man-slechterik Electro voor de aanstaande derde Spider-Man film met Tom Holland in de hoofdrol. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Hoewel het grootste deel van de cast terugkomt voor de threequel, vervaagt de casting van Foxx de lijnen tussen de drie webslinger franchises van Sony verder. Eerder werd J.K. Simmons al teruggehaald als J.Jonah Jameson uit de trilogie van Sam Raimi. Daarnaast wordt verwacht dat de Sony Universe van Marvel-personages onder leiding van Venom binnenkort overgaan in het Marvel Cinematic Universe.

Jamie Foxx keert terug als Electro

Foxx speelde eerder de rol in The Amazing Spider-Man 2 uit 2014, met Andrew Garfield in de hoofdrol. Nadat de film slecht presteerde aan de kassa met $ 708,9 miljoen wereldwijd op een geschatte budget van $ 200 miljoen en gemengde recensies ontving van critici en fans annuleerde Sony de plannen, waaronder een derde film met Garfield.

Oorspronkelijk stond Spider-Man 3 gepland voor een release op 16 juli 2021, maar werd de film eerst teruggeschoven naar 5 november en zal nu verschijnen op 17 december 2021.

Tom Holland zal terugkeren voor de film als de titulaire muurcrawler, en het valt nog te bezien tegen welke schurken hij het zal opnemen. Gezien het einde van Far From Home staat een willekeurig aantal van zijn schurken waarschijnlijk te popelen om te vechten. De derde aflevering van de Spider-Man-films van de MCU bevat ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ. Holland’s Spider-Man zal volgens de nieuwe overeenkomst ook in een andere Marvel Studios-film verschijnen.

Sony’s aankomende Spidey-lei bevat het Venom vervolg, met in de hoofdrol Tom Hardy en geregisseerd door Andy Serkis, evenals Jared Leto’s Morbius, een Kraven the Hunter-film en een spin-off met Silver Sable en Black Cat.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter