Jared Leto keert terug als Joker in Zack Snyder’s Justice League

The Hollywood Reporter meldt dat Jared Leto zijn versie van de Joker uit Suicide Squad opnieuw speelt in Zack Snyder’s Justice League. Het is niet bekend of Joker van Jared Leto in de originele versie van Justice League (2016) te zien zou zijn of dat het gaat om een toevoeging aan de nieuwe versie. Wel is hij deze week samen met de hoofdcast bij de extra opnames voor de film.

Jared Leto als Joker

Leto speelde de Joker in Suicide Squad, maar zijn rol was omstreden. Warner Bros. zou zijn rol drastisch hebben ingekort, omdat er bij vroege vertoningen negatief zou zijn gereageerd op zijn vertolking. Dit tot groot ongenoegen van Leto en regisseur David Ayer. In de afgelopen jaren heeft Ayer meermaals laten weten dat Leto’s rol in de eerste versie van de film velen malen groter was.

Zack Snyder’s Justice League zal naar verluidt ongeveer $70 miljoen kosten om de bewerking en visuele effecten van de oorspronkelijke visie van de regisseur, evenals de extra opnames, goed af te ronden. Van de oorspronkelijke postproductieploeg wordt ook verwacht dat ze samen met de castleden terugkeren om ​​extra dialoog op te nemen voor de cut.

Op DC FanDome werd onthuld dat de film in 2021 op HBO Max zal verschijnen in vier delen van een uur die ook zullen worden uitgebracht als een film van vier uur.

Zack Snyder’s Justice League 

Sinds Justice League in november 2017 in de bioscoop verscheen, was het duidelijk dat Snyder’s visie voor de superheldenfilm niet op het scherm werd gerealiseerd. De regisseur verliet het project nadat de belangrijkste opnames achter de rug waren, maar voordat de reshoots werden gefilmd. Warner Bros. huurde regisseur Joss Whedon in om Justice League over te nemen; hij leidde de reshoots en leverde de bioscoopversie van de film. In de jaren sinds de release van de film heeft Snyder enige informatie vrijgegeven over wat zijn oorspronkelijke visie voor de film was en fans van de regisseur hebben Warner Bros. gevraagd om de Snyder-cut uit te brengen.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Zack Snyder’s Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter