Jared Padalecki hoofdrol in Walker, Texas Ranger reboot

CBS Television Studios heeft aangekondigd dat ze werken aan een reboot van de Chuck Norris tv-serie Walker, Texas Ranger met in de hoofdrol Supernatural‘s Jared Padalecki. Dit meldt Deadline. De reboot is een heruitvinding van de langlopende klassieke serie. Met Padalecki als Cordell Walker, een weduwnaar en een vader van twee kinderen die naar Austin, Texas terugkeert na twee jaar undercover te zijn geweest, en bij thuiskomst ontdekt dat er nog veel werk moet worden verzet.

Anna Fricke (Wayward Pines, Minority Report, Being Human) zal de serie schrijven en uitvoerend produceren. De reboot van de jaren 90s serie heeft als titel Walker.

Walker, Texas Ranger 

Walker, Texas Ranger is bedacht door Albert S. Ruddy, Leslie Greif, Paul Haggis en Christopher Canaan in 1991 en liep 8 seizoenen. Een voor televisie gemaakt vervolg, Walker, Texas Ranger: Trial by Fire, ging in 2005 in première.

Cordell Walker (Chuck Norris) en James Trivette (Clarence Gilyard Jr.) zijn Texas Rangers met ieder hun eigen methodes om de misdaad te lijf te gaan. Waar Trivette gelooft in de technologische vooruitgang als hulpmiddel voor politieoptredens, laat Walker liever ouderwets zijn vuisten spreken. Zij worden met raad en daad bijgestaan door openbaar aanklager Alex Cahill (Sheree J. Wilson) en oud-Ranger/bareigenaar C.D. Parker (Noble Willingham).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter