Jason David Frank (Power Rangers) komt naar Dutch Comic Con

Jason David Frank, bekend als Power Ranger, komt naar Dutch Comic Con! Hij staat bekend om zijn rol als Tommy Oliver in het langlopende kinderprogramma Power Rangers. Zijn karakter is veranderd in de meest verschillende power rangers in de twintigjarige geschiedenis van de show. Hij veranderde voor het eerst op het toneel als de Mighty Morphin Green Ranger, een slechte jongen die goed werd, die na slechts tien afleveringen de bedoeling had om uit de show te worden geschreven. Vanwege zijn populariteit kon het personage van Frank echter de Mighty Morphin White Ranger, Red Zeo, Red Turbo omvormen en keerde vervolgens in 2004 terug als de Black DinoThunder Ranger.

Jason David Frank komt naar DCC 18!

Jason David Frank, bekend als Power Ranger, komt naar Dutch Comic Con! ⚡?

Jason speelde het karakter Tommy Oliver in de serie Power Rangers. Zijn karakter was te zien in verschillende Power Rangers en veranderde voor het eerst in ‘the Mighty Morphin Green’. Lees meer over Jason op https://goo.gl/swCwkd

Kom naar Dutch Comic Con en ontmoet Jason David Frank! Koop nu je tickets op https://goo.gl/iv52Fv

Geplaatst door Dutch Comic Con op woensdag 7 maart 2018

Jason David Frank

Gedurende de geschiedenis van Power Ranger is het personage van Frank in 225 afleveringen verschenen en telt hij meer afleveringen dan welke andere ranger dan ook. Hij speelde ook in de serie zowel full-length films, Mighty Morphin Power Rangers The Movie (1995) en Turbo: A Power Rangers Movie (1997). In 2013 hernam Frank zijn rol van de Groene Ranger in het 20-jarig Jubileumseizoen van de Power Ranger, met een megaregie met veel rangers uit de geschiedenis van de show.

Kom naar Dutch Comic Con en ontmoet Jason David Frank! Koop nu je tickets hier!