Jason Momoa als Frosty the Snowman in live-action film

Jason Momoa is vooral bekend vanwege zijn rollen in Aquaman en Game of Thrones en is nu in gesprek voor de rol van Frosty the Snowman in een live-action / CGI hybride film voor Warner Bros. Dit meldt Deadline.

De film, die wordt geschreven door David Berenbaum (Elf), wordt een hybride CG / live-action adaptatie van het iconische kerstpersonage gemaakt door Walter Rollins & Steve Nelson voor het bekende nummer uit 1950. Het nummer werd voor het eerst opgenomen door Gene Autry & The Cass County Boy. Jon Berg en Greg Silverman van Stampede, die eerder met Berenbaum aan de Will Ferrell kerstklassieker werkten, produceren samen met Geoff Johns van Madghost en Momoa.

Berg zei in een statement:

“From his role as a fearsome count in a land of ice and fire to the oceanic success we all had with Aquaman, it felt only right to realize Jason this time out of snow.”

Momoa werkte eerder met Berg en Silverman toen het duo senior executives bij Warner Bros. waren en hielpen om het DC Extended Universe te lanceren en de Aquaman-franchise met James Wan achter de camera. Een vervolg is momenteel in ontwikkeling met een pre-productie die ergens dit jaar zal beginnen en een releasedatum voor 16 december 2022.

Silverman voegde toe:

“We know Jason’s as a true human being filled with love, compassion and a deep connection to ohana. All of which is the living spirit of Xmas and Frosty.”

Frosty the Snowman werd voor het eerst geadapteerd voor het grote scherm in een korte film van drie minuten in 1950 voor de klassieke geanimeerde televisiespecial uit 1969, gevolgd door drie sequels.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter