Jason Momoa op setfoto Aquaman and the Lost Kingdom

Er is een nieuwe setfoto verschenen voor de film Aquaman and the Lost Kingdom, waarop onder andere hoofdrolspeler Jason Momoa te zien is. Je kunt dit kiekje hieronder bekijken.

Patrick Wilson en Jason Momoa op setfoto

Het lijkt erop dat de opnames van de aankomende Aquaman film erop zitten. Regisseur James Wan deelde namelijk een foto vanaf de set waarbij hij schreef dat ze klaar zijn met filmen. Naast hijzelf zijn ook hoofdrolspelers Patrick Wilson en Jason Momoa te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door James Wan (@creepypuppet)

Aquaman and the Lost Kingdom wordt wederom geregisseerd door James Wan, terwijl het script afkomstig is van David Leslie Johnson-McGoldrick het. De vervolgfilm zal geproduceerd door Wan zelf, samen met Peter Safran. De regisseur liet eerder al weten dat het vervolg een serieuzer verhaal zal bevatten, met daarin enkele horrorelementen.

In deze nieuwe film is Jason Momoa te zien als Arthur Curry/Aquaman, Patrick Wilson als Orm, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard als Mera en Dolph Lundgren als Nereus. Volgens IMDB zijn ook Pilou Asbæk (Game of Thrones) en Temuera Morrison in de film te zien.

Aquaman is gebaseerd op het gelijknamige DC-personage dat gecreëerd werd door Mort Weisinger en Paul Norris in 1941. De film Aquaman had bruto meer dan $1 miljard verdiend aan de wereldwijde kassa, waardoor het een van de meest winstgevende DC-films van Warner Bros. was. Het personage maakte zijn live-action filmdebuut in Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016, en had later ook een rol in Justice League.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter