Jennifer Morrison annuleert komst Heroes Dutch Comic Con

Fans van Jennifer Morrison zullen dolenthousiast zijn te horen dat zij momenteel werkt aan nieuwe opnames voor een HBO-serie. Minder leuk is dat zij hierdoor haar komst naar Heroes Dutch Comic Con, op 24 en 25 november, moet annuleren.

Jennifer heeft een video opgenomen waarin zij haar fans toespreekt. Ze betreurt dat zij haar bezoek moet afzeggen. Zelf had zij heel veel zin om haar Nederlandse fans te ontmoeten, maar helaas vinden de opnames op exact dezelfde dagen plaats als de wintereditie van het evenement in Utrecht. Aan welke serie zij momenteel werkt kan de actrice nog niet zeggen, maar zij geeft aan dat het enorm veel voor haar betekent dat zij hiervoor gevraagd is.

De organisatie zegt:

“Ook wij vinden het ongelooflijk jammer dat Jennifer niet zal komen en dat haar fans hierdoor teleurgesteld zullen zijn. Wij willen benadrukken dat artiesten alleen kunnen annuleren als zij filmverplichtingen hebben. Die gaan namelijk altijd voor. Samen met Jennifer en haar management hebben wij gezocht naar een mogelijkheid om beide zaken te combineren, maar tevergeefs. Wij hopen Morrison op een volgende editie te mogen ontvangen.”

Bezoekers die photobooth tickets hebben gekocht voor Jennifer zijn persoonlijk ingelicht en krijgen hun geld teruggestort.