Jesse Eisenberg in trailer The Hummingbird Project

The Orchard heeft de trailer voor regisseur Kim Nguyen’s thriller The Hummingbird Project, met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård en Salma Hayek. Bekijk de trailer hieronder.

De neven Vincent (Eisenberg) en Anton (Skarsgård) uit New York weten hun weg op de aandelenmarkt, waarbij je in een fractie van een seconde miljoenen kunt verdienen of juist verliezen. Hun droom is om een glasvezelverbinding aan te leggen tussen Kansas en New Jersey, een plan waarmee ze razendsnel schatrijk kunnen worden. Dit verloopt echter niet zonder problemen, want hun voormalige baas – de machtige en manipulatieve Eva Torres (Salma Hayek) – doet er alles aan om de neven tegen te werken.

De film heeft hoofdrollen voor Jesse Eisenberg (The Social Network, Zombieland), Alexander Skarsgård (Godzilla vs Kong), Salma Hayek (Frida, The Hitman’s Bodyguard), Michael Mando (Better Caul Saul) en Johan Heldenbergh (The Zookeeper’s Wife). Het scenario is geschreven door Nguyen.

The Hummingbird Project ging afgelopen najaar in première tijdens het Toronto International Film Festival en zal vanaf 15 maart in de Noord-Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.