Jessica Chastain leidt een all-star spionnenteam in The 355

Universal Pictures heeft de officiële trailer en posters vrijgegeven voor Simon Kinbergs aankomende internationale spionagefilm The 355, waarin de met sterren bezaaide cast onder leiding van Jessica Chastain en Lupita Nyong’o in de schijnwerpers staat. De film zal zijn debuut maken op 25 januari 2021. Bekijk de volledige trailer en posters hieronder!

The 355 The 355 The 355

The 355

The 355 volgt een groep vrouwelijke topagenten van overheidsinstanties over de hele wereld terwijl ze proberen te voorkomen dat een organisatie een dodelijk wapen koopt om de wereld in chaos te brengen. Het wordt geleid door Oscar-genomineerde Jessica Chastain, Diane Kruger, Bingbing Fan, Penélope Cruz en Lupita Nyong’o.

Chastain kwam met het verhaalidee en vertaalde deze voor de film, waarmee ze een ‘Story by’-credit verdiende. In een interview met Deadline zei Chastain dat ze geïnspireerd was om het verhaal voor het project te bedenken in haar tijd dat ze aan The Help werkte, waarin ze samenwerkte met het ‘vrouwelijke ensemble’ en die omgeving weer tot leven wilde brengen in de spionagenre sinds Charlie’s Angels.

Chastain was ook de drijvende kracht achter de cast in de film, die ze allemaal zelf had gebeld. De titel The 355 komt van een van de allereerste spionnen in de Verenigde Staten tijdens de Amerikaanse Revolutie, die ook een vrouw was, dus Agent 355 is een jargon geworden in de CIA voor een vrouwelijke spion. Dit leerde Chastain terwijl ze onderzoek deed voor Zero Dark Thirty uit 2012.

The 355 is geregisseerd door Simon Kinberg op basis van een script geschreven door Theresa Kinberg. De film is geproduceerd door Chastain en Kelly Carmichael voor Chastain’s Freckle Films en door Kinberg voor zijn Genre Films. De film is uitvoerend geproduceerd door Richard Hewitt (Bohemian Rhapsody).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter