Jessica Jones krijgt derde seizoen van Netflix

Netflix heeft de originele serie Marvel’s Jessica Jones vernieuwd voor een derde seizoen! Seizoen twee van de hitserie werd wereldwijd gelanceerd op Internationale Vrouwendag; 8 maart 2018.

De Netflix serie Marvel’s Jessica Jones was de tweede van vier series (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist), die allemaal leidden tot de samenwerking van de hoofdpersonages in Marvel’s The Defenders. Alle series gingen exclusief in première op Netflix. New York City privé-detective Jessica Jones (Ritter) begint haar leven weer op te pakken na het vermoorden van haar kwelgeest, Kilgrave.

In de tweede seizoen begint de privédetective Jessica Jones (Krysten Ritter) in New York haar leven weer op te bouwen na de moord op haar kwelgeest, Kilgrave. Nu bekend in de stad als een moordenaar met superkrachten, confronteert een nieuwe zaak haar met tegenzin met wie ze werkelijk is, terwijl ze dieper in haar verleden graaft om de redenen waarom te ontdekken. Ritter wordt vergezelt door Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Janet McTeer en J.R. Ramirez.