Jim O’Heir te zien in The Mandalorian seizoen 3?

Acteur Jim O’Heir heeft aanwijzingen gegeven dat hij een rol heeft het aankomende derde seizoen van The Mandalorian. Dit heeft de acteur gedaan tijdens een podcast.

Veel mensen zullen Jim O’Heir kennen vanwege zijn rol in sitcom Parks and Recreation. De geruchten gaan nu echter dat de acteur zal deelnemen aan The Mandalorian, een populaire serie binnen de Star Wars-franchise. Tijdens een recente podcast gaf hij namelijk aan dat hij ergens aan het opnemen was:

“Oh, shoot. I don’t know if I’m allowed to say where I am. I can say a state. I’m in a state, New Mexico, I don’t know.”

Aldus Jim O’Heir. Waarop een collega acteur (die ook in de podcast zat) antwoordde:

“I will say, Jim, I know what you’re working on, and it rhymes with the latest installment of ‘Bar Wars’.”

Dit wijst erop dat Jim O’Heir momenteel met een Star Wars-project bezig is. Gezien de opnames van andere recente Star Wars-projecten al klaar zijn (of nog moeten starten), gaat men er vanuit dat ze het in het bovengenoemde gesprek over The Mandalorian hebben.

Jim O’Heir in The Mandalorian seizoen 3

Welke rol O’Heir zou spelen is echter nog niet bekend. Wel ziet het ernaar uit dat Pedro Pascal, Giancarlo Esposito en Carl Weathers alle drie weer zullen terugkeren. Ook zijn Rosario Dawson en Katee Sackhoff wellicht weer te zien.

Tevens is het nog niet bekendgemaakt wanneer The Mandalorian seizoen 3 precies op Disney+ verschijnt, maar volgens geruchten is dat dit jaar nog. In mei kunnen fans in ieder geval kijken naar de nieuwe Obi-Wan Kenobi serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter