John Wick 5 bevestigd! Opnames tegelijk met deel 4

Keanu Reeves keert terug naar de John Wick-franchise voor John Wick 5. Dit bevestigde Lionsgate vandaag. Reeves zal begin volgend jaar John Wick 4 en John Wick 5 achter elkaar opnamen. Dit werd aangekondigd door Jon Feltheimer, CEO van Lionsgate, zoals gerapporteerd door Deadline. Feltheimer vertelde:

“We’re also busy preparing scripts for the next two installments of our John Wick action franchise, with John Wick 4 slated to hit theatres Memorial Day weekend 2022.  We hope to shoot both John Wick 4 & 5 back to back when Keanu becomes available early next year.”

John Wick 5

Lionsgate kondigde oorspronkelijk een vierde John Wick-film aan in mei 2019. John Wick: Chapter 4 was oorspronkelijk gepland om op 21 mei 2021 in de bioscoop te verschijnen, maar de film werd eerder dit jaar uitgesteld tot 27 mei 2022, een van de vele releases die werden uitgesteld vanwege de coronavirus pandemie.

Een releasedatum voor John Wick 5 is niet aangekondigd.  

John Wick: Chapter 3 eindigde met iets van een cliffhanger, met een ernstig gewonde Wick die herstelde onder de hoede van de Bowery King (Laurence Fishburne) nadat hij door Winston (Ian McShane) op het dak van de Continental werd neergeschoten. Lionsgate heeft minstens twee John Wick spin-off’s in de planning staan met de Starz-televisieserie The Continental en een andere film genaamd Ballerina.

John Wick: Chapter 3

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

De hoofdrollen werden gespeeld door Keanu ReevesHalle BerryAnjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason MantzoukasYayan Ruhian, Jerome Flynn, Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ruby Rose en Hiroyuki Sanada.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter