John Wick: Chapter 4 verschijnt in 2021

Gezien de record verbrekende box office voor de franchise met John Wick 3: Parabellum, heeft Lionsgate aangekondigd dat Keanu Reeves opnieuw zal terugkeren als de gelijknamige huurmoordenaar in John Wick: Chapter 4. Deze zal in mei 2021 in de bioscoop verschijnen.

De eerste film verscheen in oktober 2014 en haalde $14,4 miljoen op aan de box office. Chapter 2 debuteerde in februari 2017 met $30,4 miljoen, en Parabellum ging afgelopen weekend in première. Lees hier onze recensie.

Ditmaal is John Wick (Keanu Reeves) op de vlucht, in plaats van op jacht. Nadat hij iemand in het Continental Hotel vermoord heeft, hebben huurmoordenaars wereldwijd het op hem voorzien; er staat een prijs van maar liefst 14 miljard dollar op zijn hoofd. Het slachtoffer was lid van de High Table die het contract bestelde. John had al moeten worden geëxecuteerd, maar de manager van Continental, Winston, heeft hem een ​​genadeperiode van een uur gegeven voordat hij ‘Excommunicado’ is – lidmaatschap ingetrokken, verbannen uit alle services en afgesneden van andere leden. John gebruikt de dienstensector om in leven te blijven terwijl hij zijn weg vind uit New York City.

De hoofdrollen worden gespeeld door Keanu ReevesHalle BerryAnjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen. Tevens keren Ian McShaneCommonLaurence FishburneLance Reddick en Ruby Rose terug.