Joke Bruijs en Gerard Cox in nieuwe film Casa Coco

De feelgood film Casa Coco, met in de hoofdrollen Joke Bruijs en Gerard Cox, zal vanaf 16 september 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. De film gaat over een pensionhoudster op Bonaire die na vele jaren haar jeugdliefde, samen met andere Rotterdamse vakantiegangers, mag verwelkomen op het eiland. Een onvervalst Rotterdamse feelgood film voor oud én jong.

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een Pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleun’s jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn.

Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen Pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lukt het Toon het Pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren?

Joke Bruijs en Gerard Cox vertolken de hoofdrollen in Casa Coco. Joke en Gerard waren in het echte leven ook 10 jaar lang met elkaar getrouwd, dus geliefden spelen voelt voor hen vertrouwd. Het is ook niet de eerste keer dat zij samen op het witte doek te zien zijn, ze waren namelijk eerder te zien in Toen Was Geluk Heel Gewoon.

Joke Bruijs:

“We vinden het heel leuk dat deze jonge filmmakers (Frank Groenveld en Lucio Messercola) speciaal voor Gerard en mij een filmplan ontwikkeld hebben. Toen Lucio ons benaderde voor dit idee, waren Gerard en ik direct enthousiast. Wij hebben er enorm veel zin in en verheugen ons op de opnames.”

De rest van de casting volgt deze zomer en daartussen kunnen we ook vele bekende Rotterdamse gezichten verwachten.

De film wordt geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) in coproductie met Messercola (Expeditie Vos). De film wordt geregisseerd door Bob Wilbers (Expeditie Vos, Dokter Tinus) en het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp (Weg van jou, Divorce).

Casa Coco wordt vanaf 16 september 2021 door distributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter