Jonge Dumbledore in Fantastic Beasts and Where to Find Them

Eerder gaf Warner Bros. Pictures tijdens  MTV Movie Awards een nieuwe trailer van de Harry Potter-prequel Fantastic Beasts and Where to Find Them vrij. Nu onthulde Dan Fogler, een van de hoofdrolspelers, tegenover MTV dat het goed zou kunnen dat er een jonge Dumbledore in de film zit. Hij zei:

“As the stories go along, you will hear mention of your favorite characters. And you may meet their young counterparts along the way.”

Uit de Harry Potter-boeken bleek al dat er een connectie bestond tussen Eddie Redmayne’s Newt Scamander en het schoolhoofd van Hogwarts. De twee zouden bevriend raken en uiteindelijk schreef Dumbledore het voorwoord voor het fictieve boek van Scamander.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Oscar-winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld. Voordat Harry, Ron, Hermelien en de rest voor het eerst Zweinstein binnenliepen doet Newt Scamander onderzoek naar magische wezens.

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

De film wordt geregisseerd door Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2-regisseur David Yates op basis van een scenario door J.K. Rowling.

De cast bestaat uit namen als Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller, Samantha MortonDan FoglerCarmen EjogoRon Perlman en Alison Sudo.

Fantastic Beasts And Where To Find Them zal vanaf 17 november 2016 te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter