Joonas Suotamo (Chewbacca) komt naar Dutch Comic Con – Winter Edition!

Joonas Suotamo (Chewbacca) komt naar Dutch Comic Con - Winter Edition!Joonas Suotamo komt naar Dutch Comic Con – Winter Edition! Suotamo werd bekend door zijn rol als body double voor Chewbacca, in Star wars: The Force Awakens en Star Wars : The Last Jedi. Hij zal in de komende Solo: A Star Wars Story zelf de rol van Chewbacca spelen.

 

Chewbacca, Joonas Suotamo, komt naar Dutch Comic Con – Winter Edition!

Joonas Suotamo werd bekend door zijn rol als body double voor Chewbacca, in de Star wars: The Force Awakens en Star Wars : The Last Jedi. Hij zal in de komende Solo: A Star Wars Story zelf de rol van Chewbacca spelen.

Lees meer over Joonas op http://ow.ly/Y4Lr30gxrjp

Geplaatst door Dutch Comic Con op maandag 13 november 2017

Joonas Suotamo groeide op in Espoo, Finland en raakte voor het eerst geïnteresseerd in acteren tijdens het spelen in lokale toneelstukken. Later bood een basketbalbeurs hem de mogelijkheid om te gaan studeren aan de Pennsylvania State University in de Verenigde Staten. Joonas koos tijdens zijn universitaire studie de richting van filmwetenschap omdat hij wel wilde acteren maar er een gebrek zou zin aan rollen voor lange mensen volgens hem.

[youtube 9KHkzqUIL50]

Hij gaf echter zijn droom niet op, wat resulteerde in het feit dat zijn filmstudies en interesse in acteren hun vruchten afwierpen. Hij werd gecast in de langverwachte blockbuster-film Star Wars: The Force Awakens als de dubbelganger van het iconische karakter, Chewbacca. Na het enorme succes van de film werd zijn harde werk beloond en hij werd gecast om de rol van  Chewbacca te spelen in Star Wars: The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story.

Ontmoet Joonas Suotamo tijdens Dutch Comic Con – Winter Edition! Koop nu nog je tickets voor Dutch Comic Con! Op 18 en 19 november transformeert de Jaarbeurs in Utrecht in de Winter Editie van het grootste popcultuur evenement van Nederland. Fan van comics, manga, cosplay, games en e-sports? Of hou je van films, series of ben je een echte bordspellenfanaat? Dutch Comic Con heeft alles en nog veel meer! Volg Dutch Comic Con op FacebookTwitter of Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws en de ontwikkelingen.