Josh Brolin & Peter Dinklage hoofdrol in komedie Brothers

Volgens The Hollywood Reporter zullen Academy Award-genomineerde acteur Josh Brolin (Milk) en drievoudig Emmy-winnaar Peter Dinklage (Game of Thrones) de hoofdrol spelen in de aankomende komediefilm van Legendary Entertainment met de titel Brothers.

Brothers zal worden geschreven door Etan Cohen (Tropic Thunder, Get Hard). Verdere details over de plot van de film worden nog geheim bijgehouden. De bronnen van de site beschreven het project echter als iets soortgelijks als Ivan Reitmans komedie Twins met Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito.

Brolin en Dinklage zullen beide dienen als de producenten van de film via hun banner Brolin Productions en Estuary Films.

Brolin is vooral bekend vanwege de hoofdrol in de twee blockbuster films Avengers: Infinity War en Deadpool 2. Hij zal opnieuw zijn rol als Thanos spelen in de aankomende Avengers: Endgame die op 26 april première gaat. Dinklage kreeg wereldwijd erkenning voor zijn rol als Tyrion Lannister in HBO’s Game of Thrones. De bekroonde serie keert terug voor zijn achtste en laatste seizoen op 14 april.