Josh Gad als The Penguin in Batman?

Het lijkt er op dat acteur Josh Gad (Frozen, Beauty and the Beast, Murder on the Orient Express) mogelijk te zien zal zijn als Penguin in The Batman. Via Twitter hint hij naar een rol als bekende slechterik.

Josh Gad als Penguin?

Bovenstaande Tweet toont een afbeelding van de Penguin, ook bekend als Oswald Chesterfield Cobblepot. De schurk uit de comics van DC werd in de film Batman Returns (1992) gespeeld door Danny DeVito en het personage is ook te zien in de tv-serie Gotham. Hier wordt hij gespeld door Robin Lord Taylor.

In The Batman zijn er rollen voor Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Joe Manganiello (Slade Wilson / Deathstroke), J.K. Simmons (Commissioner Gordon) en Jeremy Irons (Alfred Pennyworth). De opnames voor de film van Matt Reeves starten naar verluidt begin 2018.

Films en seriesFilms en series

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter