Josh Peck hoofdrol in Disney+’s Turner & Hooch serie

Volgens Deadline heeft Disney+ officieel een order van 12 afleveringen gegeven aan Matt Nix’s aankomende serieadaptatie van de buddy-cop komedie Turner & Hooch met Josh Peck in de hoofdrol van Scott Turner. Dit project markeert de eerste grote tv-rol van Peck in 4 jaar sinds de hoofdrol in Fox’s sitcom Grandfathered.

Peck kreeg voor het eerst erkenning voor zijn rol als Josh Nichols in Nickelodeons’ Drake & Josh die te zien was van 2004-2007. Zijn filmcredits omvatten ook The Wackness, Red Dawn en de Ice Age filmfranchise.

De originele film werd geregisseerd door Roger Spottiswoode. De film volgde de gespannen Californische detective Scott Turner (Hanks) terwijl zijn leven wordt ontworteld wanneer hij wordt gedwongen samen te werken met de kwijlende hond Hooch. Dit omdat de Dogue de Bordeaux getuige was van de moord op zijn eigenaar en de moordenaar kan identificeren. Naast Tom Hanks waren er rollen voor Mare Winningham, Reginald Vel Johnson en Craig Nelson.

Voor de serie-adaptatie is Matt Nix aangesteld om de serie te schrijven en te produceren. Hij is de maker van Fox’s The Gifted en USA Network’s Burn Notice. Er zijn momenteel geen plotdetails beschikbaar over de serie, maar bronnen melden dat het wordt beschouwd als een nieuwe interpretatie van de film uit 1989.

Turner and Hooch voegt zich bij een lijst met titels die een reboot krijgen door Disney+, waaronder Diary of a Wimpy Kid, Home Alone en Night at the Museum.