Josh Trank’s Capone vanaf mei te zien On Demand

Vertical Entertainment heeft de Noord Amerikaanse rechten bemachtigd van Josh Trank’s film Capone. Hieronder kun je de eerste trailer bekijken voor de film, die eerder nog de titel Fonzo had. De film verschijnt op 12 mei in de America op Video on Demand met een on-demand verhuur van 48 uur. Afhankelijk van de huidige wereldwijde situatie zijn Vertical Entertainment en Redbox Entertainment echter nog steeds van plan de film deze zomer in de bioscoop uit te brengen.

In de hoofdrol zien we Tom Hardy als Al Capone. Het verhaal speelt zich enkele maanden voor de dood van Al “Fonzo” Capone af. Hij is de beruchte, gevreesde en meedogenloze maffioso die Chicago regeerde met een ijzeren vuist. Op 47-jarige leeftijd, na bijna een decennium gevangenisstraf, wordt de geest van Capone gekweld door dementie. Zijn verleden gewelddadige en brute leven komt weer naar boven.

Naast Hardy zijn er tevens rollen voor Linda CardelliniMatt DillonKyle MacLachlan en Kathrine NarducciCapone is geschreven en geregisseerd door Josh Trank. De film wordt geproduceerd door Aaron L. Gilbert (Fences, Beatriz at Dinner) via BRON, Russell Ackerman en John Schoenfelder (Hold the Dark, Tau) voor Addictive Pictures en Lawrence Bender (Inglorious Basterds, Good Will Hunting, Pulp Fiction) voor A Band Apart.