Jude Law in onderhandeling over rol Captain Hook in live-action Peter Pan

Jude Law (Captain Marvel) is in gesprek om een van de meest iconische schurken aller tijden te spelen, namelijk Captain Hook in Disney’s aankomende live-action Peter Pan adaptatie van David Lowery (Pete’s Dragon). Dit meldt The Hollywood Reporter. Als Jude Law de rol van Captain Hook accepteert, voegt hij zich een cast die momenteel bestaat uit nieuwkomers Alexander Molony en Ever Anderson, van wie laatstgenoemde de dochter is van Milla Jovovich (Resident Evil).

Peter & Wendy, voor het eerst gepubliceerd in 1911, vertelt het verhaal van de jongen die nooit opgroeit met de naam Peter Pan terwijl hij Wendy Darling ontmoet en haar samen met haar broers John en Michael meeneemt naar het magische eiland Neverland. Daar ontmoeten ze de Lost Boys en Tinkerbell, gevolgd door vele gevaarlijke avonturen tegen Peter’s levenslange aartsvijand Captain Hook.

J.M. Barrie’s iconische verhaal is een paar keer verfilmt, waaronder Steven Spielberg’s Hook uit 1991 met Robin Williams en Julia Roberts; en de coming-of-age-film van 2003 met Jeremy Sumpter en Rachel Hurd-Wood, die waarschijnlijk de meest bekend is; en de meest recente, Joe Wright’s 2016 Pan met Hugh Jackman in de hoofdrol. Disney’s animatiefilm Peter Pan uit 1953 is echter de meest populaire bewerking van het verhaal gebleven.

Peter & Wendy zal worden geregisseerd door David Lowery (Pete’s Dragon, The Green Knight) op basis van een scenario door Toby Halbrooks. Het project zal deel uitmaken van Disney’s groeiende reeks live-action films, waaronder The Little Mermaid, Pinocchio en Niki Caro’s aanstaande Mulan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter