Jurassic World 3 foto herenigt originele cast

Jurassic World 3 regisseur Colin Trevorrow bevestigde op Twitter dat de opnames weer zijn begonnen. Daarbij plaatste hij onderstaande foto van de originele cast buiten de Richard Attenborough stage bij Pinewood Studios in Engeland. De keuze van de stage is geen toeval, aangezien Attenborough, die in 2014 overleed, de hoofdrol speelde als John Hammond in Jurassic Park en het vervolg The Lost World: Jurassic Park.

Het zesde en laatste hoofdstuk in de dinosaurussaga zou in de zomer klaar zijn met filmen. De coronavirus pandemie heeft daar echter verandering in gebracht, waardoor de productie aanvankelijk bijna zes maanden werd stilgelegd en nog twee filmonderbrekingen werden veroorzaakt. Twee weken geleden vond de meest recente stopzetting plaats vanwege verschillende positieve tests op de set, met nog maar drie geplande opnameweken.

Die frequente vertragingen hebben de releasedatum van de film uiteindelijk een volledig jaar verschoven, wat betekent dat de film pas in juli 2022 in de bioscoop te zien zal zijn. Originele franchisesterren Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum zullen voor het eerst sinds Jurassic Park uit 1993 weer samen terugkeren naar de franchise in Jurassic World Dominion.

Jurassic World 3

Jurassic World 3

De derde film in de Jurassic World-trilogie van Colin Trevorrow en de zesde Jurassic Park-film volgt de gebeurtenissen op van Jurassic World: Fallen Kingdom, waar dinosauriërs het vasteland hebben bereikt. Terugkerende castleden zijn Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith, B.D. Wong en Daniella Pineda. Nieuwkomers zijn Campbell Scott, Dichen Lachman, Deulde Wise, Scott Haze en Mamoudou Athie. Daarnaast zullen Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm) voor het eerst sinds Jurassic Park herenigd worden.

Jurassic World 3 wordt geregisseerd door Colin Trevorrow op basis van een scenario dat hij schreef samen met Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole). Ze werken een verhaal uit van Derek Connolly en Trevorrow, die samen Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom schreven.

Jurassic World Dominion zal juni 2022 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter