Kaarten Dragon Ball Super film nu te koop

Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben gaat de nieuwe Dragon Ball Super film ook in de Nederlandse bioscoop vertoont worden. Kaarten zijn nu te koop via deze links: Pathé, VUE en Kinepolis. Er zullen zowel vertoningen in de Japanse als Engelse versie zijn.

Dragon Ball Super: Broly volgt het verhaal vanaf het punt waar de tv-serie Dragon Ball Super was gebleven. Onze vrolijke en licht naïeve vechter Son Goku en zijn vrienden nemen het nu op tegen een nieuwe vijand: de legendarische Super Saiyan Broly. De film zal zich verder richten op de geschiedenis van het Saiyan ras. Ook de ruimte tiran Frieza en zijn leger zullen hierin een rol spelen. Het personage Broly kwam eerder al voor in Dragon Ball films. Dit is echter de eerste keer dat de originele schrijver Akira Toriyama het verhaal achter dit personage schrijft. Toei Animation hoopt van Dragon Ball Super: Broly de grootste en mooiste Dragon Ball film tot op heden te maken. De distributie ligt bij Periscoop Anime, wat onderdeel is van Periscoop Film.

Het is overigens de eerste keer dat er een Dragon Ball film in de Nederlandse bioscoop gedraaid zal worden. Lees hier ook een recensie van de film. Tevens hebben Martijn en Sandro een eigen manga rondom deze serie gemaakt. De eerste volume is hier te bekijken.