Kaartverkoop BUT Film Festival 2020 gestart

In tegenstelling tot zo’n beetje alle andere filmfestivals van Nederland gaat het BUT (B-movie, Underground and Trash) dit jaar gewoon door. De kaartverkoop voor BUT Film Festival 2020 in Breda is vandaag van start gegaan.

Het BUTFF / BUT Film Festival zal van 2 tot 6 september weer plaatsvinden. Er worden allerlei films vertoond, welke allemaal op een of andere manier obscuur of opvallend zijn. Vanwege het 15-jarige bestaan van het festival stond er eigenlijk een speciale editie gepland, maar vanwege de corona-maatregelen zal het evenement wat soberder zijn dan normaal. Dit betekent onder andere dat er geen internationale gasten aanwezig zullen zijn.

Wel zijn er natuurlijk een hoop spraakmakende films te zien. Zo zijn onder andere Alien Crystal Palace, Pesthauch der Menschlichkeit, Shakespear’s Shitstorm! en de Nederhorror Killer Carnival straks op het festival te aanschouwen. Tevens zullen er enkele live-optredens zijn en keert de DVD-markt gewoon terug.

Meer informatie over en tickets voor BUT Film Festival 2020 zijn te verkrijgen via de BUTFF website.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter