Katee Sackhoff komt naar HDCC Online

De Amerikaanse actrice Katee Sackhoff komt naar HDCC Online! Ze is bekend geworden van haar rol Captain Kara ‘’Starbuck’’ Tharce in de televisieserie Battlestar Galactica. Tegenwoordig is te zien in de populaire hitshow The Mandalorian.

Katee Sackhoff op HDCC Online

De actrice stond bekend om haar strijd tegen kwaadaardige robots en werd er zelf één toen ze de slechterik speelde in NBC’s update van de klassieke Bionic Woman-serie. Andere tv debuten zijn onder meer 4 afleveringen van Nip / Tuck, als ‘Teddy Rowe’, 3 afleveringen van Crime Scene Investigation, als ‘Detective Frankie Reed’, en de hoofdrol in een reguliere serie op de Amerikaanse televisie, als ‘Dana Walsh.

Sackhoff heeft haar stembanden en haar humor gebruikt in de shows als The SuperHero Squad Show, Star Wars: The Clone Wars, en onlangs leende ze haar stem aan de altijd humoristische Robot Chicken.

Tijdens HDCC Online op 6 februari 2021 zal er een Q&A worden georganiseerd, waar jij als bezoeker van HDCC Online de mogelijkheid hebt om live vragen te stellen.

Activiteiten

Tijdens de online Con zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Zoals bezoekers gewend zijn, kunnen ze ook hier genieten van maar liefst drie stages zoals een Main stage, een Gaming stage en een Cosplay stage. Er zijn verschillende panels, Q&A’s, masterclasses, cosplay competities en gaming activiteiten. Ook zijn er tal van mogelijkheden om te shoppen. Het event heeft een hoog interactieniveau, waardoor je niet slechts naar een scherm zit te staren, maar daadwerkelijk actief mee kunt doen met de activiteiten. Je kunt zomaar kans maken op unieke prijzen.

Galaxy Box

Heroes Dutch Comic Con komt speciaal voor deze editie met een Galaxy Box. Bezoekers van het digitale event kunnen deze box aanschaffen en krijgen deze vlak voor het event opgestuurd. Hierin zitten goodies, exclusieve items en andere dingen die een extra dimensie aan de beleving toevoegen. De box kost € 30,- en er is een gelimiteerd aantal beschikbaar.

 

Heroes Dutch Comic Con Online

Stap samen met je vrienden in een tijdmachine en reis mee naar een online universum bomvol toffe content die jij van de organisatie gewend bent. Ze hebben maar liefst 3 podia die op zaterdag 6 februari van 18:00u tot 23:00u volledig in het teken staan van Cosplay, Gaming en alles wat met films en series te maken heeft! Daarnaast zal er een online dealerhal zijn waar je je merchandise kunt kopen.

Tickets voor Heroes Dutch Comic Con Online kosten € 10,00 en zijn vanaf vandaag te koop op www.dutchcomiccon.com. Trouwe fans die hun ticket bewaard hebben voor het evenement in juni krijgen een korting van €2,50.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter