Katharine McPhee in Netflix sitcom Country Comfort

De zangeres Katharine McPhee gaat aan de slag als oppas in een nieuwe serie van een van de schrijvers van The Nanny. Als een opkomende jonge countryzangeres een baan als nanny accepteert bij een muzikale familie, vindt ze de band die ze altijd al heeft gemist. Country Comfort is vanaf 19 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Country Comfort op Netflix

Als haar carrière en privéleven ontsporen, gaat de ambitieuze, jonge countryzangeres Bailey (Katharine McPhee) als nanny werken voor de stoere cowboy Beau (Eddie Cibrian) en zijn vijf kinderen. Met haar positieve houding en onweerstaanbare zuidelijke charme slaagt de onervaren nanny erin om het gezin in het gareel te houden en de moederfiguur te worden die de kinderen missen. Tot haar verrassing ontdekt Bailey in het muzikale gezin ook de countryband die ze zocht en vindt ze daardoor de weg naar de roem terug.

De hoofdrollen worden gespeeld door Katharine McPhee, Eddie Cibrian, Ricardo Hurtado, Jamie Martin Mann, Pyper Braun, Shiloh Verrico, Griffin McIntyr.

De serie werd bedacht door Caryn Lucas, die eerder werkte aan de sitcom The Nanny.

Country Comfort verschijnt 19 maart op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter