Katherine McNamara aanwezig op Heroes Dutch Comic Con 2019

De Amerikaanse actrice, zangeres, danseres én songwriter Katherine McNamara zal aanwezig zijn op de komende editie van Heroes Dutch Comic Con. Ze is de ster van de fantasy televisieserie Shadowhunters: The Mortal Instruments. Hier is zij te zien als de dame met engelenbloed ‘Clary Fray’. Shadowhunters is een verfilming van een bestseller boekenreeks geschreven door Cassandra Clare. Voor haar rol als Clary Fray mocht Katherine de prijs Female TV Star of 2018 in ontvangst nemen tijdens de People’s Choice Awards.

Katherine McNamara

Als 13-jarige begon Katherine haar carrière in Broadway met haar rol als Fredrika Armfeldt in theatershow A Little Night Music. In de voorpremière van A Christmas Story, the Musical! speelde zij de rol van Esther Jane. Andere Broadway theatervoorstellen waar zij een rol in had waren Annie, To Kill a Mockingbird, The Crucible, Inherit the Wind, The Secret Garden en Galileo.

Katherine maakte haar grote debuut in 2011 met haar rol in de film New Years Eve en was daarna te zien in The Maze Runner-reeks. Ze speelde de rol van Sonya. Momenteel is Katherine te zien in de fantasy televisieserie Arrow, gebaseerd op DC Comics personage, Green Arrow. Hier speelt zij de kooivechtster Mia, die de bijnaam Black Star draagt.

Prijzen:
Photobooth ticket: € 40,-
Handtekening: € 35,-

Photobooth tickets zijn nu te koop in de webshop. Handtekeningen zijn alleen tijdens het evenement te koop en dienen ter plekke te worden afgerekend.