Keeping Up With The Kardashians binnenkort op Netflix te zien

Fans van realityshows worden door Netflix flink verwend! Vanaf 1 juni komt de streamingdienst namelijk met de eerste vier seizoenen van Keeping up with the Kardashians! Dit heeft Netflix op social media bekend gemaakt.

Keeping up with the Kardashians op Netflix

De Kardashians zijn misschien wel de beroemdste familie van Hollywood. In hun realityserie gaan ze op zoek naar roem, geld en geluk. Gesteund door hun harde, maar liefhebbende moeder werden de zussen Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian internationale beroemdheden met deze glamoureuze en verslavende serie.

De Amerikaanse realityserie ging in 2007 van start en is inmiddels al zestien seizoenen een groot succes. Het 16de seizoen ging op 31 maart 2019 in première. De eerste vier seizoenen over de families Kardashian en Jenner worden in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

De eerste vier seizoenen van Keeping up with the Kardashians staan vanaf 1 juni op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter