Keert originele cast terug voor Zack Snyder’s Justice League?

Gister werd bekend dat Zack Snyder’s Justice League eindelijk het levenslicht zal zien in 2021 op HBO Max. Nu blijkt dat de cast van de Justice League film zal terugkeren in hun rollen en extra dialoog opnemen om de Zack Snyder-cut van de DC-film af te ronden. Sinds Justice League in november 2017 in de bioscoop verscheen, was het duidelijk dat Snyder’s visie voor de superheldenfilm niet op het scherm werd gerealiseerd. De regisseur verliet het project nadat de belangrijkste opnames achter de rug waren, maar voordat de reshoots werden gefilmd. Warner Bros. huurde regisseur Joss Whedon in om Justice League over te nemen; hij leidde de reshoots en leverde de bioscoopversie van de film.

In de jaren sinds de release van de film heeft Snyder enige informatie vrijgegeven over wat zijn oorspronkelijke visie voor de film was en fans van de regisseur hebben Warner Bros. gevraagd om de Snyder-cut uit te brengen. Volgens THR heeft Snyder de afgelopen maanden contact opgenomen met de cast om hen te vertellen dat ze mogelijk moeten terugkeren om extra werk te leveren. De eerste acteur die Snyder vroeg was Ray Fisher, die Cyborg speelde. “He was like, ‘You’re kidding me, right?'” zei Snyder. Het is logisch dat Fisher een van de eerste Snyder zou zijn die extra werk aan zijn Justice League nodig had, aangezien een groot deel van het verhaal van Cyborg uit Whedon’s versie was gesneden.

Op THR valt te lezen dat de acteurs mogelijk moeten terugkeren om ​​extra dialoog op te nemen voor deze versie van Justice League. Op dit moment lijkt het er niet op dat de acteurs nieuwe scènes zullen moeten filmen, maar het is onduidelijk of dat zou kunnen veranderen.

Meerdere castleden hebben hun reacties over Zack Snyder’s Justice League op sociale media gedeeld. De Instagram-posts van Henry Cavill, Ray Fisher en Jason Momoa zijn hieronder te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

For those who fought. For those who believed. Thank you. #releasethesnydercut @HBOMax @ZackSnyder

Een bericht gedeeld door Ray Fisher (@ray8fisher) op

 Snyder Cut van Justice League

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

De Snyder Cut van Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West.