Kevin Can F**k Himself vanaf 27 augustus op Amazon Prime Video

Kevin Can F**K Himself met Annie Murphy (Schitt’s Creek) in de hoofdrol gaat op 27 augustus 2021 in première op Amazon Prime Video. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

De eerste twee afleveringen van de duistere komedie zijn vorige week in de VS gelanceerd met bijval van critici en fans. Internationale fans zullen verheugd zijn om te horen dat alle acht afleveringen van de serie op 27 augustus exclusief op Amazon Prime Video in première zullen gaan.

Kevin Can F**k Himself op Prime Video 

Kevin Can F**K Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts (Annie Murphy), een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. We volgen haar terwijl ze eindelijk wakker wordt en in opstand komt tegen de onrechtvaardigheden in haar leven. Kevin Can F**K Himself breekt met conventies en mengt multi-camera komedie met single-camera realisme om ons de vraag te laten stellen, wie en wat hebben we al die jaren uitgelachen?

In de serie spelen ook Mary Hollis Inboden (The Real O’Neals) als Patty O’Connor, Allisons stoere, kraakheldere buurvrouw die haar intelligentie en ontevredenheid verbergt; Eric Petersen (Kirstie) als de hoofdrolspeler echtgenoot Kevin McRoberts, Allisons hese en “beminnelijke” man-kind; Alex Bonifer (Superstore) als Neil O’Connor, de voetbalminnende, bierzuipende, zwakbegaafde beste vriend van Kevin; Brian Howe (Chicago Fire) als Pete McRoberts, Kevins vader met een decadent gevoel voor humor; en Raymond Lee (Here and Now) als Sam Park, een keurig gekapte, voormalige Worcesterite die een verleden heeft met Allison.

Kevin Can F**K Himself is gemaakt door Valerie Armstrong (Lodge 49, SEAL Team) en uitvoerend producenten Rashida Jones en Will McCormack via Le Train Train (Claws, A to Z). Craig DiGregorio (Shrill) fungeert als showrunner en uitvoerend producent.

Kevin Can F**k Himself wordt geproduceerd door AMC Studios. De serie gaat op 27 augustus 2021 in première op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter