Kevin Spacey deelt wederom een kerstvideo

Acteur Kevin Spacey is er weer met een nieuwe cryptische kerstvideo op kerstavond. Hij plaatste voor het derde jaar op rij een video op YouTube, maar in tegenstelling tot voorgaande jaren, deed hij dat niet als zijn House of Cards-personage Frank Underwood, maar deelde hij een oprechte boodschap over zelfmoordpreventie: “To anyone out there who is struggling, or contemplating that idea, please please do not take that step.”

Kevin Spacey kerstvideo

Na kort te hebben gezegd: “What would Christmas Eve be without a message from me?” in Underwoods opmerkelijke zuidelijke accent brak de gevallen met het personage en begon met een veel serieuzere en oprechtere boodschap:

“To anyone out there who is struggling, or contemplating that idea, please, please do not take that step. If you’re standing in a place that you can no longer remain standing. If you’re suffering, if you need help. If you feel guilt or shame, if you’re struggling with your identity. If your back is up against the wall, or if you feel that there is no path for you, whatever your situation. I promise you there is a path.”

De afgelopen twee jaar deelde Spacey, die is beschuldigd van meerdere gevallen van aanranding en wangedrag, bizarre video’s van hem als zijn karakter Underwood, die de vele beschuldigingen tegen hem vaag leken te adresseren. Hier is de video van vorig jaar en die van 2018.

Spacey kwam in oktober 2017 onder vuur te liggen na diverse beschuldigingen van seksueel misbruik. Ook bleek hij zich op de set van House of Cards ongepast te hebben gedragen naar crewleden toe. In de eerste video reageerde Spacey indirect op de beschuldigingen van seksueel wangedrag die zijn loopbaan ontspoorden en resulteerde in het einde van Netflix’s House of Cards en dat hij werd hercast in de film All the Money in the World.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter