Kevin Spacey wordt vervangen door Christopher Plummer in All the Money in the World

In een ongekende actie hebben Sony Pictures en regisseur Ridley Scott besloten om Kevin Spacey’s rol volledig te knippen uit All the Money in the World, een film waarvan nog steeds wordt verwacht wordt dat deze op 22 december in de bioscoop verschijnt. Spacey zal vervangen worden Christopher Plummer. Hij zal in de komende weken zijn scènes opnemen. Scott is niet van plan om de première van de film uit te stellen. Amerikaanse media melden dat die deadline kan worden gehaald, omdat de oorspronkelijke opnames met Spacey slechts twee weken in beslag namen.

Kevin Spacey wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. De afgelopen weken kwamen verscheidene verhalen over grensoverschrijdend gedrag van de tweevoudig Oscarwinnaar naar buiten. Zo zou de acteur zich hebben misdragen op de set van House of Cards.  De stap komt vlak nadat Netflix zei dat ze niet betrokken zouden zijn bij House of Cards als Kevin Spacey nog deel neemt. Ze zullen ook niet verder gaan met de release van de film Gore, die in postproductie is, met in de hoofdrol en geproduceerd door Spacey. De opnames van House of Cards seizoen 6 waren opgeschort na de beschuldigingen van seksuele intimidatie.

De misdaadthriller All the Money in the World gaat over de ontvoering van oliemagnaat-erfgenaam John Paul Getty III. De wanhopige moeder Gail Harris tracht er alles aan te doen om de grootvader van John zo ver te krijgen om in te gaan op de eisen van de ontvoerders. Fletcher Chase, een ex-CIA onderhandelaar, moet de partijen proberen te verenigen.

In de hoofdrollen zien Michelle WilliamsMark WahlbergRomain Duris, Charlie Plummer en Timothy Hutton. Het scenario is geschreven door David Scarape (The Day the Earth Stood Still, The Last Castle) en is gebaseerd op het boek door John Pearson. All The Money In The World moet op 11 januari in de Nederlandse bioscoop verschijnen.