Nederhorror Killer Carnival naar het BUT Film Festival

Het lijkt erop dat het spraakmakende BUT Film Festival te Breda dit jaar gewoon door gaat. Dit omdat onlangs bekend geworden is dat de Nederlandse horrorfilm Killer Carnival daar te zien zal gaan zijn.

Er zijn de afgelopen maanden vele filmfestivals uitgesteld of geannuleerd, maar het BUT Film Festival lijkt daarentegen gewoon te gaan plaatsvinden. We zagen op Instagram namelijk een bericht voorbij komen waarin stond dat de Nederhorror film Killer Carnival tijdens het evenement vertoond zal gaan worden. Het gaat hier om het tweede horrorproject van regisseur Benjamin van den Dool, welke eerder al de korte slasherfilm Farmkill maakte.

In Killer Carnival zien we Mike, een jonge circusfreak die vanwege zijn krabhanden door zijn collega´s als de underdog onder de underdogs gezien wordt. Hij wordt hierdoor regelmatig gepest, wat uiteindelijk leidt tot een grote uitbarsting, waarbij het hele circus het zal moeten ontgelden.

Een van onze redactieleden heeft Killer Carnival al kunnen zien en was er best wel over te spreken. Lees hier zijn recensie.

Tijdens het BUT Film Festival worden er allerlei films vertoond, welke allemaal op een of andere manier obscuur of opvallend zijn. ´BUT´ staat in dit geval namelijk voor B-movie, Underground and Trash. Het festival zal dit jaar plaatsvinden van 2 tot 6 september, in het centrum van Breda. Er is nog niet veel over het programma bekend, maar op de website van het festival staan al wel wat berichten rondom de komende editie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter