Kim Raver en William Devane terug for 24: Live Another Day

Kim Raver en William Devane zullen weer samen met Kiefer Sutherland terug komen in de nieuwe serie 24: Live Another Day. Raver was het meest recent te zien in Revolution en Grey’s Anatomy en Devane speelde in Batman: The Dark Knight Rises als de Amerikaanse president.

Beiden waren ze te zien in seizoen 4 (2005) van de originele serie. Devane speelde minister van defensie James Heller, vader van Raver’s personage Audrey Raines, een toegewijde en gepassioneerde vrouw met een tragisch verleden die verliefd werd op Jack Bauer (Sutherland). Ze waren allebei voor het laatst in de serie in de laatste scènes van het zesde seizoen, waarin Jack afscheid nam van Audrey, wie in katatonische staat verkeerde.

Dit vervolg van de Emmy award winnende serie 24 zal plaatsvinden in Londen, enkele jaren na de gebeurtenissen van het laatste seizoen. Net als in de originele serie zal 24: Live Another Day Jack Bauer in real time volgen.

24: Live Another Day is een productie van Teakwood Lane Productions in samenwerking met 20th Century Fox Television en Imagine Television. Kiefer Sutherland zal de productie uitvoeren samen met: Howard Gordon, Evan Katz, Manny Coto, David Fury, Robert Cochran, Brian Grazer en Jon Cassar. De originele serie, gemaakt door Joel Surnow en Cochran, had zijn laatste uitzending op 24 mei 2010.