Kirsten Dunst in nieuwe trailer Woodshock

Kirsten Dunst in nieuwe trailer WoodshockBekijk hieronder de trailer van Woodshock, een psychologisch drama met in de hoofdrol Kirsten Dunst. Het verhaal volgt een getroebleerde vrouw die een enorm verlies heeft ervaren. Ze is emotioneel helemaal gebroken, maar tegelijkertijd vervaagt de grens tussen fantasie en realiteit door een levensgevaarlijke drug die ze tot zich heeft genomen.

[youtube RpscZ_YD-ns]

De film wordt omschreven als een hypnotische verkenning van isolatie, paranoia en rouw, die plaatsvindt in een heuse droomwereld. Woodshock volgt een jonge, gebroken vrouw, Theresa genaamd. In de nasleep van een groot verlies begeeft ze zich op een pad tussen haar gebroken emotionele staat en de veranderende realiteitseffecten van een krachtige drug. Het gevolg is dat Theresa steeds dieper tuimelt in een zwart gat van paranoia en angst.

Naast Dunst zijn er rollen voor Joe Cole, Lorelei Linklater, Steph DuVall en Pilou Asbæk. Woodshock is het regiedebuut van mode-ontwerpsters Kate en Laura Mulleavy en d raait vanaf 15 september in de Amerikaanse bioscopen.