Kit Harington is een verdachte in in Netflix’s Criminal seizoen 2 trailer

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Criminal seizoen 2, het nieuwe seizoen van hun drama. De nieuwe reeks verdachten zullen worden gespeeld door Kit Harington (Game of Thrones), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Sharon Horgan (Catastrophe) en Oscar-genomineerde Sophie Okonedo (Hotel Rwanda). De serie keert terug op woensdag 16 september, bijna een jaar nadat het eerste seizoen debuteerde. Bekijk de video hieronder!

Criminal seizoen 2 op Netflix

Criminal heeft een uniek uitgangspunt, door alleen te laten zien wat zich uitsluitend afspeelt binnen de grenzen van een politieverhoorkamer. Dit zorgt voor een uitgekleed kat-en-muis-drama dat zich zal concentreren op de mentale confrontatie tussen de agent en de verdachte in kwestie.

Ondanks de uitgeklede setting, zal de reikwijdte van Criminal de hele wereld reiken, aangezien de procedure zal bestaan ​​uit 12 unieke verhalen die zich afspelen in vier verschillende landen: Frankrijk, Spanje, Duitsland en het VK. Elk van de 12 afleveringen, die allemaal 45 minuten duren, zijn in de lokale taal van het land waarin het plaatsvindt, en worden geschreven en geregisseerd door lokale creatievelingen.

De serie is gemaakt door showrunners George Kay (Killing Eve) en Jim Field Smith (The Wrong Mans). Seizoen 1 bevatte gastrollen voor David Tennant (Doctor Who) en Hayley Atwell (Agent Carter), die in de Britse afleveringen van de serie verschenen samen met Nicholas Pinnock, Katherine Kelly Lee Ingleby, Mark Stanley, Rochenda Sandall, Shubham Saraf, Youssef Kerkour en Clare-Hope Ashitey.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter