KLEM de film verschijnt 2022 in de bioscoop

Van de BNNVARA serie KLEM wordt nu een film gemaakt. Dat heeft distributeur September Film bekendgemaakt. De film gaat verder waar het verhaal van de serie na drie seizoenen is gebleven. De hoofdrollen worden weer gespeeld door Barry Atsma, Georgina Verbaan, Jacob Derwig en Ellen Parren. De opnames van KLEM vinden het voorjaar plaats in de Italiaanse regio Toscane. Scenarist en regisseur Frank Ketelaar zei:

“Na mijn plechtige belofte dat de derde serie echt de laatste was, ben ik toch gezwicht voor de verleiding om nog een toetje te serveren in de vorm van een film. Niet in de laatste plaats omdat ik benieuwd was hoe Marius en Kitty zich in Italië zouden redden. Wordt het Ik Vertrek of meer Gomorra met een oranje tintje?”

KLEM de film

KLEM vertelt hoe het leven van de keurige weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Atsma) verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius (Derwig) en zijn vrouw Kitty (Verbaan), omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn. Met alle dramatische gevolgen van dien. In het tweede seizoen proberen Hugo en Marius en hun families het gezamenlijke verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

De film pakt de draad op waar de laatste reeks eindigde. Marius en Kitty wonen inmiddels in Italië, waar ze in Toscane een wijngaard hebben. Wanneer Hugo er met zijn gezin op bezoek komt, blijkt er een luchtje te zitten aan de aankoop van de wijngaard en wordt hij opnieuw meegezogen in een criminele draaikolk, ditmaal in een land waar misdadigers niet terugschrikken voor moord en ontvoering.

KLEM de film wordt geschreven en geregisseerd door Frank Ketelaar. De hoofdrollen worden gespeeld door Barry Atsma, Georgina Verbaan, Jacob Derwig en Ellen Parren. Daarnaast is de Italiaanse actrice Claudia Vismara (Rocco Schiavone) te zien.

KLEM de film verschijnt eind 2022 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter