Knabbel en Babbel Park Life vanaf 28 juli op Disney Plus

De Original serie Knabbel en Babbel Park Life (originele titel Chip ‘N’ Dale: Park Life) is vanaf 28 juli te zien op Disney Plus.

Knabbel en Babbel Park Life 

Knabbel en Babbel Park Life 

Knabbel & Babbel Park Life volgt twee kleine herrieschoppers die proberen het goede leven te leiden in een groot stadspark terwijl ze gigantische, torenhoge avonturen beleven. Disney’s geliefde eekhoorns, nerveuze piekeraar Knabbel en relaxte dromer Babbel, vormen het perfecte vreemde stel. Het zijn beste maatjes en ze maken elkaar gek! In hun voortdurende jacht op eikels worden deze ultieme underdogs vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disney-personages terwijl ze grote en kleine pestkoppen verslaan.

Een tekenfilmkomedie van 36 afleveringen van zeven minuten combineert klassieke aninaties met hedendaagse verhalen. De reeks wordt geregisseerd door Jean Cayrol en geproduceerd door Marc du Pontavice bij Xilam Animation.

Knabbel en Babbel zijn twee tekenfilm- en stripfiguren van Walt Disney. Het zijn wangzakeekhoorns en hun oorspronkelijke Engelse namen zijn Chip & Dale.

Knabbel en Babbel Park Life is vanaf 28 juli te zien op Disney Plus.

trailerVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter