Knabbel en Babbel: Rescue Rangers film vanaf 20 mei op Disney Plus Nederland

De film Knabbel en Babbel: Rescue Rangers (Originele titel Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers) is vanaf 20 mei 2022 te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder alvast een trailer. De film wordt geregisseerd door Akiva Schaffer (Popstar: Never Stop Never Stopping)

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

knabbel en babbel rescue rangers film

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers film op Disney Plus

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers draait om het iconische duo Knabbel (Chip) en Babbel (Dale), dat na jaren zonder onderling contact weer samen op avontuur gaat. Dat gaat in het begin niet van harte, want de twee zijn behoorlijk uit elkaar gegroeid. De één werkt als verzekeringsagent in een buitenwijk, de ander heeft een zogenaamde CGI-operatie ondergaan en hangt rond op nostalgische fanbeurzen. Als een oudcollega en vriend plotseling verdwijnt, moeten de twee hun verbroken vriendschap herstellen. Maar zijn ze nog wel net zulke goede detectives als vroeger?

Knabbel en Babbel Rescue Rangers wordt geregisseerd door Akiva Schaffer naar een scenario geschreven door Dan Gregor en Doug Mand. Producenten zijn Todd Lieberman en David Hoberman, met Alexander Young en Tom Peitzman als uitvoerende producenten.

De (stemmen) cast bestaat uit namen als Andy SambergJohn Mulaney, KiKi Layne, Tress MacNeille, Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Dennis Haysbert, Keegan-Michael Key, Tim Robinson, Seth Rogen, J.K. Simmons, Chris Parnell.

Chip ‘n Dale Rescue Rangers was te zien op The Disney Channel tussen 1989-1990. In totaal zijn er 65 afleveringen gemaakt, verdeeld over 3 seizoenen. De serie draaide om de bekende grondeekhoorns Chip en Dale (Knabbel en Babbel), die samen een soort detectivebedrijfje oprichten. De groep behandelt vooral misdaden die “te klein” zijn voor de menselijke politie om op te lossen. Al snel krijgen ze hulp van een paar nieuwe vrienden: Gadget, Monterey Jack, en Zipper. Vaste vijanden van het team zijn de maffia-kat Fat Cat en de gestoorde professor Norton Nimnul.

De film Knabbel en Babbel Rescue Rangers is vanaf 20 mei 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter