Komedieserie The Witchfinder vanaf 8 maart te zien op BBC Two

De komedieserie The Witchfinder is vanaf 8 maart 2022 te zien op BBC Two. Bekijk hieronder de trailer. The Witchfinder is een originele nieuwe komedie voor BBC Two die een heksenvinder en zijn verdachte volgt op een roadtrip door Engeland dat in de greep is van burgeroorlog, hongersnood en pest.

The Witchfinder op BBC Two

Het is het jaar van onze Heer 1645 en de angst voor hekserij is sterk aanwezig. Het puriteinse christendom, diepgeworteld bijgeloof en de bereidheid om buitenstaanders tot zondebok te maken, hebben een tondeldoos van achterdocht gecreëerd waarin maar weinigen veilig zijn. In deze omgeving is het vinden van heksen tot bloei gekomen, aangezien zelfbenoemde heksenexperts de status van held bereiken door beschuldigingen van hekserij te onderzoeken en bekentenissen af ​​te dwingen. Een falende heksenvinder (Tim Key) vervoert een vermoedelijke heks (Daisy May Cooper) naar een proces dat zijn fortuin voor altijd zou kunnen veranderen. Maar zijn gevangene is de slechtst mogelijke reisgenoot: een nieuwsgierige, ongemanierde vrouw wie door zijn hoogdravendheid weet te prikkelen en ongemakkelijke vragen durft te stellen. Een ongecompliceerde reis verandert in een levensveranderende beproeving.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tim Key, Daisy May Cooper, Jessica Hynes, Daniel Rigby, Tuwaine Barrett, Reece Shearsmith, Julian Barratt, Ricky Tomlinson, Rosie Cavaliero, Cariad Lloyd, Ellie White, Vincent Franklin, Joplin Sibtain, Allan Mustafa, Seb Cardinal en Dan Skinner.

De serie is afkomstig van scenaristen en regisseurs Neil en Rob Gibbons (This Time with Alan Partridge, Alan Partridge: Alpha Papa, Mid Morning Matters, Veep). De serie is uitvoerend geproduceerd door Steve Coogan en Christine Langan, en geproduceerd door Dave Lambert voor Baby Cow Productions.

The Witchfinder is vanaf 8 maart 2022 te zien op BBC Two.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter