Komt er een All of Us Are Dead seizoen 2?

Komt er een All of Us Are Dead seizoen 2? All Of Us Are Dead ging op vrijdag 28 januari in première en is een van de grote nieuwe series van Netflix. De Koreaanse horrorserie volgt een groep studenten die probeert te overleven nadat hun school is geteisterd door zombies.

Het eerste seizoen bestond uit 12 afleveringen en bereikte snel de top van de wereldwijde hitlijsten van Netflix, waarbij veel kijkers de serie zelfs vergeleken met Squid Game van vorig jaar. De serie is gebaseerd op de webtoon Now at Our School en is geproduceerd door Netflix, JTBC Studios en Film Monster. Fans die de serie snel hebben bekeken, vragen zich nu al af of er een tweede seizoen zal verschijnen.

Op dit moment is er geen officieel bericht van Netflix over een mogelijke verlenging of releasedatum voor een tweede seizoen. De serie ging nog maar net in première, dus het is mogelijk dat genoeg buzz voor de reeks binnenkort tot een aankondiging zal leiden. Als de serie groen licht krijgt, kunnen we All Of Us Are Dead seizoen 2 ergens in het begin van 2023 verwachten.

Regisseur Lee Jae-Kyu zei in een recent interview:

“I truly can’t believe all the love it has received from so many countries around the world, I’m so thankful. I think this will come as a great relief to all the actors and staff who devoted themselves to this project for two years.”  

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

All of Us Are Dead seizoen 2

All of Us Are Dead is gebaseerd op de populaire digitale strip van Joo Dong-Geun uit 2009 op Webtoon. De serie volgt een groep studenten die vastzitten op een middelbare school en die zich in moeilijke situaties bevinden terwijl ze proberen gered te worden van een zombie-invasie op hun school. Het moet een ​​volledig nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zombies openen met een verhaal van gedurfde tieners die erin slagen om liefde en vriendschap te vinden, zelfs te midden van een zombie-apocalyps.

De serie wordt geleid door een jonge cast, waaronder Yoon Chan-Yeong (Mama) als Cheong-san, Park Ji-Hu (House of Hummingbird) als On-jo, Cho Yi-Hyun (Metamorphosis) als Nam-ra, Lomon (Bleak Night) als Su-hyeok en Yoo In-Soo (School 2017) als Gwi-nam. Andere rollen zijn er voor Lee Yoo-Mi en Lim Jae-hyeok.

All of Us Are Dead is mede geregisseerd door Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) en Kim Nam-Su op basis van een script geschreven door Chun Sung-Il. Het is een productie van JTBC Studios’ Film Monster.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter