Komt er een All of Us Are Dead seizoen 2?

Netflix heeft All of Us Are Dead seizoen 2 aangekondigd. De vernieuwing van de Zuid-Koreaanse coming-of-age horrordrama komt na meer dan vier maanden sinds de serie debuteerde met het eerste seizoen van 12 afleveringen. Bekijk hieronder een aankondigingsvideo.

Het eerste seizoen bestond uit 12 afleveringen en bereikte snel de top van de wereldwijde hitlijsten van Netflix, waarbij veel kijkers de serie zelfs vergeleken met Squid Game. De serie is gebaseerd op de webtoon Now at Our School en is geproduceerd door Netflix, JTBC Studios en Film Monster.

All of Us Are Dead seizoen 2

All of Us Are Dead is gebaseerd op de populaire digitale strip van Joo Dong-Geun uit 2009 op Webtoon. De serie volgt een groep studenten die vastzitten op een middelbare school en die zich in moeilijke situaties bevinden terwijl ze proberen gered te worden van een zombie-invasie op hun school. Het moet een ​​volledig nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zombies openen met een verhaal van gedurfde tieners die erin slagen om liefde en vriendschap te vinden, zelfs te midden van een zombie-apocalyps.

De serie wordt geleid door een jonge cast, waaronder Yoon Chan-Yeong (Mama) als Cheong-san, Park Ji-Hu (House of Hummingbird) als On-jo, Cho Yi-Hyun (Metamorphosis) als Nam-ra, Lomon (Bleak Night) als Su-hyeok en Yoo In-Soo (School 2017) als Gwi-nam. Andere rollen zijn er voor Lee Yoo-Mi en Lim Jae-hyeok.

All of Us Are Dead is mede geregisseerd door Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) en Kim Nam-Su op basis van een script geschreven door Chun Sung-Il. Het is een productie van JTBC Studios’ Film Monster.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter